CitizenM

Affordable luxury voor de reiziger die weet wat hij wilt!

CitizenM is een nieuw soort boutique hotel voor de doorgewinterde reiziger. Dit hotelconcept is geheel bedacht voor de mobiele reiziger oftewel de CitizenM. Het begint al bij de check in; deze is snel, efficient en kan je zelf doen, dus geen wachtrijen meer. De sfeervolle, modern ingerichte woonkamers staan dag en nacht tot je beschikking. Of je nu wat wilt werken, vergaderen, loungen bij de grote open haard of lekker een filmpje wilt kijken op het grote scherm, be our guest!

CanteenM, de bar/foodcorner van CitizenM voorziet je 24/7 in je behoefte, van knisperende croissants tot warme maaltijden en van vers gemaakte koffie tot een heerlijk geshakete cocktail, en dat alles wanneer jij dat wilt. De alles-kunnende en uiterst vriendelijke ambassadors helpen je graag.

De kamers zijn voorzien van een mega bed met heerlijke kussens, een fantastische douche en alles valt te bedienen vanaf een mood pad. Of je nu je gordijnen dicht wilt doen, een film wilt kijken of een bepaalde kleur licht wilt, alles kan vanaf een centraal punt geregeld worden.