Eten & Drinken

Met meer dan 20 restaurants is de Oude Haven bij uitstek het gebied om lekker uit eten te gaan. De bruisende gezelligheid en het grote aanbod biedt garantie voor het perfecte dagje uit!

Regelmatig organiseren de ondernemers in de Oude Haven leuke evenementen. 

Aankomende evenementen:

Rondje Oude Haven: Zin om het weekend van 20 & 21 maart iets leuks te doen? Kun je geen genoeg krijgen van wandelen? Houd je van lekker eten, maar heb je alle take-away en make-away boxen wel uitgespeeld?

Dan willen wij je even voorstellen aan het Rondje Oude Haven! Een culinaire stadswandeling langs écht goede restaurants in Rotterdam waar de chefs speciaal voor het Rondje Oude Haven – en dus voor jou – iets lekkers maken.

Bar’s, Café’s & Restaurants

Meer dan 20 restaurants bieden in ieder segment de perfecte dag uit. Of het nu culinair dineren is in een restaurant met maarliefst 1 Michelin* ster of lekker aan het speciaalbier met een Rotterdams bittergarnituur.

Kun je niet langer wachten? Neem dan een kijkje op de website van één van de zaken; Fitgerald*, Apartt, Old-Bay, Kade 4, Stockholm, Dutch Maritime, Pardoen, Popocatepetl, Vader Kleinjan, Meat, De Vrienden Live, Het Witte Huis, Noah, Mooii, Lot & Daan, 91Spices.

Vragen? Contact!

2 + 5 =